Meny

9 maj 2019

Nu fungerar mailen igen

Nu fungerar det att maila till info@katthemmet.nu igen.

Martina 19:47, 15 maj 2019

Hej jag har haft min älskade Musse katt i nästan 15 år . Nu har jag fått jobb utomlands i minst ett år . Jag vet inte vad jag skall göra har letat runt i hela min bekantskaps krets och lagt ut på Facebook etc . Ingen är sugen på katt. Han är en kastrerad hankatt som är innekatt men kan även vistas ute när vi är på landet. Han är extremt pigg och frisk för sin ålder älskar att leka med leksaker om jag leker med honom . Har ni något förslag vad jag kan göra ? Med vänlig hälsning, Martina myhran

    Skriv en kommentarSwish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen