Meny

20 mar 2020

Föreningens årsmöte

I morgon lördag håller föreningen som planerat årsmöte (som enligt stadgarna ska hållas i mars). Kallelsen är utskickad men finns även här (pdf). 


Du som är medlem och helt frisk är varmt välkommen! Alla ska självklart i första hand tänka på sin egen hälsa och säkerhet och inte komma om man känner att man utsätter sig för risker på något sätt.Varje medlem har möjlighet att genom fullmakt rösta för tre andra medlemmar. För att ha rösträtt ska man ha betalat sin medlemsavgift före februari månads utgång.  Protokollet kommer som vanligt att läggas ut på hemsidan. Årsredovisningen finns här. 

Välkommen!    Skriv en kommentarSwish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen