Meny

23 jun 2020

Hemfärd

Violetta och Dora har åkt hem. Likaså Wasabi 2 & Ariel 2

Aurélie 11:03, 30 juni 2020

I'm so glad Violetta and Dora have a new home. I hope they will be happy and thst their new owner will have very good times with those two amazing and funny friends I would be so happy to see news of them from time to time. Aurélie &Ben their previous family

Madeleine 13:20, 30 juni 2020

Mina älskade kattpojkar. Så roligt att ni snabbt har fått ett nytt hem. Skulle vara så roligt att höra hur ni har det nu. Hoppas ni kan få vara ute i band ibland " under uppsikt" så som ni fick göra när jag var er semestervakt. Kramar o pussar från "mormor"på två ben. DS jag svarar gärna på frågor om er husse/matte undrar över något

    Skriv en kommentarSwish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen