Meny

25 maj 2023

Dagens hemgång

Eskil 2 och Morris 5 har gemensamt åkt till sina för-alltid hem!

Eva-Lena, skyggisfadder 15:00, 26 maj 2023

Fina gosiga Eskil och Morris, grattis till hemflytten. Jag kommer sakna er men nu när ni är i ert för-alltid-hem så hoppas jag att ni vågar ta emot gos och bus med nya familjen. Eskil, du får visa att du gillar nack-/ryggmassage och att du kan dela ut puffar när någon stryker dig över kinden. Morris, se till att du får busa mycket och att även du får gos och nack-/ryggmassage och att du lägger dig på sida på golvet för att gosa. Vet att ni är ganska blyga i början (inte skygga) men att med försiktigt närmande och lite tid så kommer det bra ska ni se. Jag håller tummarna för er killar. Skriv gärna en solkatt när ni kommit till rätta så vi får höra hur det går för er.

    Skriv en kommentarSwish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen