Meny

28 nov 2017

Niantic

I september 2014 kom våra älskade bebisar hem till oss. Syskonen Isadora (fd Niantic) och Chanel (fd Nilli) var då cirka fyra månader gamla. Det var kärlek vid första ögonkastet för vår del men det tog lite tid för våra älsklingar att lita på oss. Sedan dess har vi varit en familj på två vuxna och två underbara katter som gett oss så mycket kärlek. Isadora och Chanel var bästa vänner och pussade på varandra och lekte och busade. 

I december 2016 vaknar matte och husse av att Isadora får ett kraftigt krampanfall och vi trodde att hon skulle dö. Chanel blev rädd och chockad över vad som hände med hennes syster. Krampanfallen fortsatte därefter varannan månad och isadora blev mer och mer förändrad. Isadora sov varje natt på sin matte, ville inte leka med Chanel och ville inte dela på matte med Chanel heller. Isadora jamade på nätterna och var orolig. Undersökningar gjordes men inget kunde konstateras. Relationen mellan de kärleksfulla systrarna blev sämre och sämre isadora skrämde Chanel och Chanel fick aldrig vara i sovrummet så Chanel isolerade sig mer och mer.. isadora började därefter kissa inne på alla möbler och matte och husse gjorde allt de kunde för att hon skulle vara trygg och må bra igen.. inget fungerande och efter att veterinärerna konstaterade att Isadora mår så dåligt (hon fick krampanfall så fort hon var hos veterinären) så bestämde matte och husse efter lång tid att låta Isadora somna in. 

Den 4 september 2017 fick Isadora somna in. Det var lugnt och stilla men det var det värsta matte och husse någonsin gjort då de älskade Isadora över allt annat på jorden. Det har tagit lång tid men det känns viktigt att Isadora får en minneslund här då hon var så oerhört älskad, hon var alltid glad och snäll mot alla. Hon åt frukost varje morgon med husse (kalkon och skinka var favoriten) likaså kyckling och tonfisk. Hon lekte med leksaker i form av möss och älskade att sova med sin matte. Efter att Isadora gick bort sov Chanel varje natt med husse och matte och var orolig. Hon älskade sin syster trots att hon förstod att hon var sjuk. Hon höll sig undan och gav isadora möjlighet att ta plats när hon var sjuk. 

Idag går det bättre för Chanel och hon har tagit mycket plats med husse och matte. Varje dag tänker matte och husse på Isadora, säger god natt till henne och saknar henne. Tack för att vi fick möjligheten att ta hand om denna fina katt och även hennes syster som vi är Tacksamma över att ha kvar. Det känns dock orättvist att isadora bara fick leva i 3,5 år men vi är glada att vi fick ta hand om henne. Vi kommer alltid att minnas och älska vår isadora. Tack katthemmet för våra fina katter ! 

Mvh matte och husse

Ingmarie, volontär 13:36, 12 december 2017

Tack för att ni gav Isadora så mycket kärlek! Sov gott fina Isadora!

    Skriv en kommentarNiantic - minneslund

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen