Meny

17 okt 2018

Baldric

Hej alla på Stockholms katthem!

Förra veckan fick Baldric skutta över regnbågsbron. Han kom till vår familj 2006 som en riktig skyggis. Vi fick veta att han var från en kattkoloni i fredhäll, och uppskattades vara född ute 2002, om minnet inte sviker mig. Efter några år av tålmodigt jobb blev Baldric van en del i vår familj. Jag har aldrig sett en katt mysa så vid gos som Baldric gjorde. Han sov gärna med hunden och de andra katterna, och de senaste 3 åren blev han en riktigt gos-farbror mot även de minsta barnen.

Tidigare i höst märkte vi att han såg sämre, och dessutom fick problem med klorna. Han har kämpat genom åren med FORL, urinstenar och annat, men lekt och vart glad ändå. Sista veckan blev han helt blind, slutade leka och visade tydligt att han var klar.

Tack alla på Stockholms katthem för ert jobb! Jag är så tacksam att Baldric ”valde” att spendera de flesta åren av sitt liv hos oss.

Mvh Frida

Suzanne, volontär 12:48, 29 oktober 2018

Tack för den kärlek, värme och omtanke ni gav Baldric. Han fick tack vare er, många fina år efter den hemska starten i en koloni <3

    Skriv en kommentarSwish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen