Meny

27 mar 2018

Platon

Hej Katthemmet


Vi måste tyvärr meddela att vår stora stolta katt Platon, född 2003-10-15, och känd från tv samt bror till Sofokles och Sokrates har somnat in  tisdag 20 mars efter 14 underbara år hos oss. Frisk hela livet, men började magra lite efter nyår och fick svårt att andas sista veckan.


Han kom till oss från ett akuthem i januari 2004 tillsammans med Sudden. Platon levde ett ganska självständigt liv som "king of the övervåning", kom ofta ner för att kolla om det fanns ny mat i skålarna och  samtidigt hålla koll att allt var ok . Han levde sitt liv som innekatt men älskade sommartid att få komma ut i trädgården i sele, där han helst låg under sin buske och spanade. Han tog väl hand om "sin" lillebror Sudden som han med framgång försvarande om någon främmande katt blev för närgången. De tre sista åren levde han på Gotland


Sov gott kära Platon, vi saknar dig och tack för allt du givit oss.


Sudden, Matte Solveig  och Husse BjörnSuzanne, volontär 11:33, 6 april 2018

Tack för att ni gav honom ett långt liv fyllt av kärlek.

    Skriv en kommentarPlaton-minneslund 3 Platon-minneslund 2 Platon-minneslund Platon-minneslund 4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen