Meny

7 maj 2018

Flemming

Vår älskade Cosmos (f.d. Flemming) kom till oss den 15 augusti 2016 och var redan från början den gosigaste, snällaste, lugnaste och finaste katten vi hade kunnat hoppas på. Han blev en självklar del av vår familj och trots att han var lite till åren och hade levt ett hårt liv som hemlös vande han sig snabbt vid sitt nya liv hos oss. 


Cosmos älskade att hoppa upp i sängen och sova på våra magar, att äta sin favoritmat, att bli borstad, att jaga salta pinnar och slå på pingisbollar, att dricka ur duschen och att lapa sol på vår uteplats. Självklart hade vi hoppats få ha honom hos oss längre, men den 23 april fick vi ett dystert besked av veterinären om att båda njurarna höll på att kollapsa och han hade rasat i vikt. Så knappt två veckor senare tog vi det minst sagt jobbiga beslutet att låta Cosmos somna in för att slippa lida. Cosmos kommer för alltid att finnas i våra hjärtan och vi saknar honom otroligt mycket. Vi ses i Nangijala <3


Hälsningar
Henrik och RebeckaSuzanne, volontär 12:42, 14 maj 2018

Fine gamle Cosmos/Flemming. Så sorgligt att du inte fick längre tid hos Henrik och Rebecka, men du fick uppleva mycket kärlek och värme under den tiden.

Sov i ro, älskade gammelkissen <3

Eva-Lena, Flemmings skyggisfadder 17:25, 17 maj 2018

Så tråkiga nyheter, Cosmos/Flemming var min fadderkatt. Om ni inte ses i Nangijala så är jag säker på att Flemming finns på andra sidan Regnbågsbron.
Sov gott fina missen

    Skriv en kommentarFlemming - minneslund

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen