Meny

13 jun 2018

Verdell

Älskade lille Verdell har vandrat vidare till alla kompisarna i katthimlen. Sorgligt nog hittade veterinären en tumör på tarmen vid ultraljudsundersökning. Beskedet fick vi efter att vi akut åkt till veterinären då han tydligt visat att han inte mådde bra. Bara ett halvår tidigare fick han genomgå en operation efter att ha svalt en plastråtta. En ny operation var inget jag ville utsätta honom för, särskilt inte då det inte var en garanti för att ett tillfrisknade. Därför tog jag det tunga beslutet att låta honom somna in. Både jag och hans kompis Edoardo saknar honom och tänker på honom varje dag. Världens bästa och finaste Verdell! Tack för den här tiden! 


Suzanne, volontär 14:27, 14 juni 2018

Så oerhört tråkigt att höra att fine Verdell inte finns mer. Vi skickar våra varmaste tankar till dig och Edoardo i er sorg.

    Skriv en kommentarVerdell minneslund

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen