Meny

17 dec 2019

Bovar 2008-2019

Den 11 november gick Smoky (f.d. Bovar) över Regnbågsbron. Detta tog oss helt på sängen då vi inte märkt att han varit sjuk, han var bra på att mörka detta. Först under helgen förstod vi att något kanske inte var som det skulle och på måndagen fick vi en av de första tiderna hos veterinären när de öppnade. Tyvärr var Smoky så dålig att vi var tvungna att ta beslutet att hjälpa honom till Regnbågsbron.


Smoky, du var en underbar lite kisse med ett stort hjärta. När du kom till katthemmet tillsamman med en stor familj från en koloni i Grisslehamn var du en skyggis och när matte började jobba där som skyggisfadder fick hon snabbt upp ögonen för dig. När sen husse kom dit och tittade satte du dig på hans fötter och då visste vi att du skulle flytta hem till oss.


Det tog bara några dagar innan du delade soffa med husse och snart visade det sig att du var i alla fall ingen skyggis, bara en försiktig kisse.


Du gillade att ligga nära i soffan, att sova med matte i sängen och du såg till att hon gick och la sig i tid, ingen idé att hon försökte vara uppe efter 22,30 för då satt du och stirrade ut henne tills hon kröp i säng.


Du hade en stor kisse som hette Sudden som kompis de första åren och sedan 2012 kom också T-Rex in i familjen. Du var så snäll mot den busiga kattungen och du vart som en pappa åt honom.


Smoky, vi saknar dig så mycket men vi förstod att det bästa vi kunde göra var att hjälpa dig även denna sista tråkiga dag så att du fick slippa lida. Du finns för alltid kvar hos oss och vi glömmer dig aldrig.


Hoppas du hoppar och leker med alla andra små missar på andra sidan Regnbågsbron och att du hittar en gräsplätt som du kan ligga och vila på.


Puss och kram från Husse, Matte och T-Rex

Suzanne, volontär 13:08, 27 januari 2020

Lilla fina Bovar. För mig var du aldrig Smoky, även om jag vet att det var det namn husse och matte gav dig. Du fick ett jättefint liv hos dem och de andra kissarna, Sudden som inte heller finns längre och T-Rex. Håll ett öga på honom och Husse och Matte från Regnbågsbron.

    Skriv en kommentar



Bovar_minneslund 3 Bovar_minneslund Bovar_minneslund 2 Bovar_minneslund 4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen