Meny

21 feb 2019

Majvor

Hej Katthemmet,


Förra veckan skickades min älskade lilla Bella (f.d Majvor) till katthimlen. Vi hade 6 underbara år tillsammans men så fick hon kronisk njursvikt och det fanns inget vi kunde göra. Jag och kattsyster Stella är förstås båda väldigt ledsna. Det har gått en vecka nu och jag tror fortfarande att hon ska komma och hälsa godmorgon när jag vaknar och kela godnatt när jag ska gå och lägga mig. Hon var väldigt blyg och rädd för främlingar men så fort hon kände sig trygg var hon den mest kärleksfulla och fina katt. 

Suzanne, volontär 22:01, 14 mars 2019

Så tråkigt att höra. Vi är glada över att Bella fick ett kärleksfullt hem hos dig.

Våra tankar är hos Stella och dig<3

    Skriv en kommentarMajvor minneslund 2 Majvor minneslund Majvor minneslund 3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen