Meny

2 jan 2020

Misha

Hej alla kattvänner!

 

Vi har haft 18 roliga och spännande år med Misha. Hon har verkligen lyst upp vår tillvaro på många olika sätt. Det visade sig väldigt fort efter att vi fick hem henne att hon tyckte det var mycket mer spännande att vara ute på vår tomt än inne. Det finns många buskar som man kan gömma sig i och träd man kan klättra upp i. Sen hur man tar sig ner är en annan historia… Hon älskade att klättra när hon var yngre.

                                               

När jag en gång skulle kapa våra tujor, som blivit för många meter höga, vem klättrar inte uppför stammen hela vägen till där jag stod på stegen om inte Misha! Vad gör du här uppe husse? Lite kyla eller regn var heller inget problem. Det var många gånger på natten, som vi fick släppa in en dyngsur katt genom fönstret på övervåningen. Sen att hon ville stryka sig mot våra nakna ben nedför trappen var väl ingen höjdpunkt kanske.

 

Hon har hela tiden hållit sig till torrfoder, men sen har det alltid funnits delikatesser som spadet efter räkor eller lax. Hon slickade i sig det till sista molekylen! På vintrarna tyckte hon det var mysigt att ligga i våra knän när vi satt på soffan, men sommartid fick man gå ut för att se henne och det var uteservering som gällde.

 

Vi hämtade Misha på Katthemmet sista november 2001 och hon fick somna in hemma i lugn och ro nästan på dagen 18 år senare. Hon blev c:a 20 och ett halvt år. Vi är så glada att vi fått ge en kisse ett tryggt och kärleksfullt hem. Vi saknar henne jättemycket.

 

Hälsningar Göran och Tracy

Ulrika 19:31, 23 januari 2020

Jag beklagar sorgen. Fin berättelse, Misha verkar ha haft ett gott pch rikt liv.

Elken 18:47, 23 maj 2020

Vilket fint kattliv hon hade.

    Skriv en kommentar



Misha jan 20 Misha jan 20-3 Misha jan 20-2 Misha jan 20-4

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen