Meny

13 feb 2020

Morris 4

Hej alla på Katthemmet,


Det är med tungt hjärta som jag måste meddela att min stora pojke Garfunkel (tidigare Morris) den 8:de Februari har fått somna in. Han blev 16 år och var pigg och sprallig fram till två veckor innan sin bortgång då han blev alltmer sjuk och trött pga av stora komplikationer med levern.


Han har varit en katt med stor integritet men som snabbt förlät den som felade honom och han gav sig helhjärtat till de som älskade honom för den han var. Han mötte en alltid med leende ögon, svanstippen på sned med ett glatt kraxande när man kom hem. 


Det bästa han visste var att bli buren till fönstret eller på balkongen så att han kunde se ut över världen utanför samtidigt som han knådade ens arm och buffade på ens näsa. 


Han lämnar inte bara mig och kattkompisen Simon (Pysen), utan även alla som han lyckades charma under sin tid i min omsorg.


Nu hoppas jag att det finns oändligt med solsken och wellpapplådor i efterlivet.


Fina fina Garfunkel, du var och är så älskad.

Suzanne, volontär 22:21, 16 februari 2020

Så sorgligt att höra. Vi volontärer är så tacksamma för att du gav honom så mycket kärlek och för att du fortsätter ge Simon all trygghet när han mist sin livslånga vän.

    Skriv en kommentar



Morris_minneslund 2 Morris_minneslund 3 Morris_minneslund

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen