Meny

3 okt 2021

Ferrari 2

Efter nio fantastiska år tillsammans har världens finaste Timjan - Ferrari 2 hos er - fått somna in den 13 september. Han diagnosticerades med njursvikt i slutet av augusti, men sedan gick det allt för snabbt nedåt och jag var tvungen att se till att han fick ett värdigt slut.

Jag kommer minnas hur han brukade möta mig i dörren för att få göra ett litet äventyr i trapphuset; hur han alltid drack vatten ur kranen medan jag satt på toa; hur han blev bästa kompis med alla mina gäster och hur han sov bredvid mig nästan varje natt.
Jag har aldrig träffat en katt med lenare päls och det känns otroligt tungt att jag inte kommer få klappa honom igen.
Timjan och hans syster Salvia (Sessan 2) var mina första katter och jag kunde inte haft bättre tur än att ha hittat just dem. Nu återstår att se om Salvia vill vara ensamkatt eller om jag så småningom ska försöka hitta en ny vän till henne.

/Anna


Suzanne, volontär 14:48, 5 oktober 2021

Du gav Timjan ett gott liv hos dig och gav honom gåvan av ett värdigt avslut. Det är ett tungt beslut att fatta, samtidigt som det är den ultimata kärlekshandlingen.

Sov i ro, Timjan <3

    Skriv en kommentarFerrari 2_minneslund Ferrari 2_minneslund 2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen