Meny

31 okt 2021

Cleo 2 - 1 år sen...

Den 21 oktober var det exakt ett år sedan Cleo dog. 💔Sorgen är lika förlamande idag som den var då. Cleo var min livskamrat. Min bästa vän. Mitt allt. Utan henne hade jag inte funnits på denna jord längre. Hon var min lunga och mitt hjärta. Hon var min ryggrad. Hon höll min hand när jag föll. Hon var mitt allt. Jag saknar hennes snusande mot min hals. Hennes små kärleksbett när hon fått nog. Men mest av allt saknar jag hur hon alltid kom springande till dörren när jag kom hem. Hon var vår skog av kärlek. Vi saknar dig och tänker på dig varje dag min vän.All kärlek från din familj för evigt. ❤️


Helena, Lilly & Frans

Ingegerd, Volontär 13:38, 3 november 2021

Styrkekramar❤️❤️❤️

    Skriv en kommentarCleo 2 okt 21

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen