Meny

3 jul 2021

Shakira 2

Tack älskade Shakira. Tack för 11 underbara år tillsammans. Du blev 14år.17/6 somnade du in. Kom till katthimmlen. Du var gammal ,sjuk,trött.Glömmer aldrig våratörsta möte på katthemmet  när jag bokat Dig. Kom in till Dig i rummet/kattburen. Satte mig på en stolDu hoppar snabbt upp i knät  lägger  dig tillrätta och med ditt gulliga huvud i armvecket. Sover gott nästan en halvtimme. ÄLSKAR DIG FORTFARANDE.Vila i frid. Alltid i mitt hjärtat.Kramar och gos. Klappar  ditt gulliga huvud och känner  din mjuka kind när du strykerdig mot handen.


Farväl från Matte Sofi Berqvist.

Suzanne, volontär 14:26, 5 juli 2021

Du fick ett fint liv med matte, Shakira. Sov i ro.

    Skriv en kommentarShakira_minneslund

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen