Meny

14 feb 2022

Tontos

Den 15 december 2021 dog min älskade Tontos. Han fick somna in bredvid mig på sängen med sitt lilla huvud i mitt knä. På sista tiden hade han plötsligt fått ryckningar i benen när jag klappade hans mage. Han som älskade att bli klappad på magen länge länge, flera gånger om dagen. Jag trodde först att det handlade om artros eller något annat i benen, men när han blivit undersökt med röntgen och ultraljud hos veterinären konstaterades att han hade en tumör som tryckte på inre organen. Därav smärtan. Det fanns ingenting att göra, så hans veterinär kom sedan hem till oss och hjälpte honom somna in.


Jag saknar honom så enormt. Han var det finaste som fanns i mitt liv och han betydde allt för mig. Trots att han sedan flera år led av kronisk njursvikt så var han så pigg, högljudd och glad varje morgon. Han brukade springa  genom hallen in i vardagsrummet och hoppa upp på skrivaren och jama högt att jag skulle komma. Och jag kom varje gång och klappade om honom. Sista morgonen kunde han inte springa, men han hoppade ändå upp på skrivaren och jamade på mig. Sedan låg han en liten stund på sängen och lät sig klappas försiktigt på magen en sista gång innan veterinären kom.

Det är över en månad sedan nu, men smärtan och sorgen är fortfarande lika stark. Jag hade förmånen att bo ihop med älskade lilla  Tontos  i drygt 7 år. Han blev hela 21 år.

Ingmarie, volontär 20:10, 23 februari 2022

Tack för att du gav Tontos ett härligt liv. Sov gott fina kisse.

Suzanne, volontär 21:46, 24 februari 2022

Kan bara instämma med Ingmarie - tack för att du gav Tontos ett härligt liv där han kände sig älskad. 21 år är en ansenlig ålder. Sov i ro, Tontos.

    Skriv en kommentar



Tontos_minneslund Tontos_minneslund 2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen