Meny

19 apr 2022

Heily

Vintern 2013 valde Molly (fd Heily) oss och flyttade från katthemmet. Det var i er gamla lokal och hon satt i sitt "rum" och tittade på mig när jag klev in. När jag sedan gick in satte hon sig i mitt knä.Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Vacker färg och ståtlig hållning och mjukaste gosigaste pälsen som hon älskade att vi borstade.Hon var den fluffigaste fluffboll som älskade att gosa med sina människor men inte en knäkatt,sova i skåp eller på någon dolt plats,hon satt ofta på balkongen och spanade och kokt torsk var en favorit.Hon var smart och kunde göra sig förstådd.


Vi hade många fina år och Mollan var en självklar del i vår familj. Hösten 2019 upptäcke veterinären att hon hade en dålig njure och en väl fungerande och ny kost blev lösningen.Veterinären kunde också konstatera att hon var äldre än uppskattad ålder ca 2 år äldre.


I januari 2021 blev hon akutsjuk och vi fick åka in sent en mörk kväll till Anicura i Danderyd. Då fick vi veta att hon hade högt blodtryck och förhöjt sköldkörtel värde. Medecin och täta återbesök följde under året. Från att vara en katt på 5 kg vägde hon nu bara 3 kg.Tyvärr blev det inte bättre och Mollan fick somna in den 14-4-2022 🥺Hon fattas oss oerhört och vårt hem är tomt  💔

Thomas 10:06, 20 april 2022

Hej!
Jag såg din deltagande kommentar och vill såklart även beklaga den sorg du nu bär på efter att ha behövt säga farväl till Molly. Vi får ändå vara tacksamma för den tid vi fått tillsammans med våra katter även om saknaden efter dem är tärande.
Zeldas husse

    Skriv en kommentar



Molly_minneslund Molly_minneslund 2 Molly_minneslund 3

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen