Meny

12 feb 2023

Vania

Hej finaste Katthemmet, jag var så lyckligt lottad av att få adoptera det två finaste katterna vid namn Vania och Bax (Bax heter Banjo nu dock).


Vania gick bort i fredags efter en lång kamp mot tumörer. Hela hennes nacke och högra framben hade blivit drabbade. Vi operade på henne vid hopp om att få bukt på problemen, men när det kom till tumören på frambenet sa veterinären att antingen ger vi henne cellgifter som har en stor risk att inte funka och om det hade funkat så hade det tagit väldigt lång tid förens man fick se resultat eller skulle vi behöva amputera hela benet. Vania hade jätteont och kunde inte hålla in sitt bajs, hon kunde inte kissa och vägrade dricka vatten. Jag insåg att detta var inte värdigt och tog det hårdaste beslutet i mitt liv vilket var att låta henne få somna in.

Mitt hem är så otroligt tyst nu utan min opera sångerska och sängen känns tom utan henne sovandes mellan mina armar om natten. Vi hade många underbara år tillsammans, det var mycket kämpande med hennes kissande utanför lådan men jag skulle gärna gå igenom de igen om det betydde att hon fick fortfarande vara hos mig.

Banjo mår bra fortfarande, han lever sitt bästa liv fast att det känns så ohyggligt tomt nu utan Vania. Jag tror att han känner det också fast att dem inte kom särskilt bra överens med varandra. 

Jag vill hitta en ny familjemedlem nu som är lika högljud och varm men jag tror inte att det är möjligt, det fanns bara en Vania dam. 

Tack för tiden som ni på Katthemmet gav oss och snälla minns den lilla drottningen med värme och sås godisar. 

Jag skickar med lite bilder på det vackraste bebisarna så att ni kan få se livet som ni hjälpte med med att ge dem! 

//Rasmus

Suzanne, volontär 14:06, 8 mars 2023

Du har givit båda katterna ett fint liv. Och Vania gav du den ultimata kärleksgåvan - att slippa lida för att människan inte vill släppa taget. Finare än så kan man inte uttrycka kärleken till en liten familjemedlem. <3

    Skriv en kommentar



Vania_minneslund 4 Vania_minneslund 2 Vania_minneslund 3 Vania_minneslund

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen