Meny

28 feb 2024

Freja

Freja träffade vi 2012 när hon var sju år. På katthemmet satt hon alltid under en stol och kikade fram men hon vann våra hjärtan med sin pigga blick och fina teckning. Vi förberedde oss på en lång process för att vinna hennes tillit, men tänk vår förvåning när samma dag som hon kom hem till oss visade sig vara framåt, nyfiken och gosig! Hon sov i vår säng redan första natten. 


Freja var en mycket speciell katt och hon blommade verkligen upp som ensam katt i hushållet. Hon ville absolut inte bli buren och sitta i knät gjorde hon bara om man hade en filt i knät. När hon var gosig vankade hon runt och tuggade och spann. Hon älskade att klättra och använde gärna oss som redskap för att nå de högsta skåpen. 


Hon var en social katt, mån om att hälsa på gäster, även vid större kalas tog hon alltid en hälsningsrunda. På kvällarna gick hon alltid runt och ropade tills hon var säker på att alla var i säng. 


De sista åren när hon blev gammal blev hon ännu mera tillgiven och sov alldeles bredvid mig, under täcket, päls mot hud. Men när hon fick hjärnblödningar och tappade balansen och hörseln var det dags att ta farväl av vår underbara gamla nittonåriga dam. Hon fick ett långt och lyckligt liv med oss och är mycket saknad.


Tack Katthemmet för att ni introducerade Freja i våra liv. Vila i frid älskade katt. 

Liza och Anders

Outi 15:47, 3 mars 2024

♥️

    Skriv en kommentar



Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen