Meny

Ramon (3)_red
Kilimanjaro_red
Volontär_hemsidan_minsta

Förtroendevalda

Katthemmets styrelse, verksamhetsåret april 2020 - mars 2021
Vill du komma i kontakt med Katthemmets styrelse sker det enklast genom att du skickar e-post till oss:ordforande@katthemmet.nu eller styrelse@katthemmet.nu


Du kan också skriva till oss:
Stockholms Katthems styrelse
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA.

Porträttbild Frida (3)
Frida Hesselgren
Ordförande
Carina Lekare
Ledamot
Ewa
Ewa Edström
Vice ordförande
Porträttbild Maki
Maki Fujita
Ledamot

Anita Setterberg1
Anita Setterberg
Ledamot
Foto Kristina
Kristina Westvall
Kassör


Pierre Söderholm
Ledamot

Linda Kindstrand
Suppleant
Foto saknas

Patrick Henriksen
Suppleant
Aleksandra Maciaga
Suppleant
Foto saknas

Emily Nilsson
Suppleant


Frida gör sitt andra år som ordförande här på Katthemmet och har alltid haft katter hemma, varav flera adopterade bland annat från Stockholms katthem. Hon bor i Långbro med två barn, med en trettonårig hittekatt. För närvarande är hon föräldraledig, annars arbetar hon som arbetschef i bygg- och anläggningsbranschen.


Ewa har varit volontär på katthemmet sedan 2001. Hon arbetar som passansvarig volontär en dag i veckan och varannan söndag är hon på katthemmet och tar hand om besökare som vill adoptera katt från oss. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in hemlösa katter vi fått larm om. Efter ett uppehåll på sex år är det nu andra gången hon sitter i styrelsen för katthemmet. Hemma har hon fyra katter, alla från katthemmet. Till vardags arbetar hon som avtalsansvarig ombudsman på ett fackförbund.


Maki var tidigare med i styrelsen under ett par mandatperioder och nu är det andra gången hon är tillbaka. Förra omgången var hon ansvarig för kalendern i ca 6 år från 2008 och jobbade också med att marknadsföra Katthemmet. Genomförde tillsammans med Ewa tex tunnelbane- och radiokampanjen. Hon har tyvärr inga katter just nu pga. lite för få kvadratmeter i lägenheten. Har varit akuthem åt många katter och gärna skyggisar. Arbetar idag som driftchef och har en bakgrund som marknadschef och projektledare.


Carina är uppväxt på landet med hund och katt, och har i dag 2 adopterade katter hemma. Hon upptäckte Sthlms katthem redan 2006 då hon adopterade katten Tessie, och är i dag volontär främst som värdinna, men även som kattskötare samt hjälper till på Café Katt annars så arbetar hon med support och programmering på ett företag som utvecklar tandvårdssystem.

Anita haft alla möjliga djur under åren, allt från urtidskryp till hästar. Hon har inga egna katter hemma just nu. Däremot är hon gärna akuthem åt kattfamiljer, men det är alltid svårt när de ska lämnas tillbaka. Anita är ansvarig volontär en kväll varannan vecka, hon är engagerad i Café Katt med bakning och diverse fixande på café-dagen. Hon hjälper även till att utbilda nya volontärer. Utbildning och rutinbeskrivningar ligger Anita varmt om hjärtat. Anita har arbetat inom akutsjukvård i många år och arbetar nu centralt administrativt på sjukhus. 


Kristina har nästan alltid haft katt i sin närhet, nu bor skyggisen Tisse hos henne. På Katthemmet arbetar hon som volontär plus att hon kör hem katter till nya hem.


Linda har haft katt i alla år sedan hon var liten. Den sista katten blev 19år och pga en allergisk sambo så blir det inga fler katter hemma nu. Därför tycker hon att hon hittat Win - Win när hon nu kan både gosa med katter och hjälpa de nödställda utan att ta hem någon. Linda är volontär en kväll varannan vecka. Till vardags är Linda systemutvecklare på Handelsbanken IT.


Aleksandra har varit volontär på katthemmet sedan 2018. Hon arbetar med bildbehandling och är en utbildad personalvetare. Hemma har Aleksandra en tolvårig hittekatt som kom tillsammans med henne från Polen. På fritiden tycker Aleksandra om att gå på promenad med katten i koppel och att titta på TEDtalks. 


Pierre har haft katt i omgångar men är för tillfället ”kattlös”, men han är anmäld som akuthem om det skulle behövas. Pierre är uppvuxen i roslagen men bor nu på Ingarö och jobbar med teknisk förvaltning på Nacka Drift & Skötsel.Vår styrelse behöver dig!

Beställ vår kalender!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen