Meny

Katthemmet 17 september 080
Katthemmet 25 september 151
Carmencita nyr?ddad

Förtroendevalda

Katthemmets styrelse, verksamhetsåret april 2022 - mars 2023
Vill du komma i kontakt med Katthemmets styrelse sker det enklast genom att du skickar e-post till oss: ordforande@katthemmet.nu eller styrelse@katthemmet.nu


Du kan också skriva till oss:
Stockholms Katthems styrelse
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA.

Ewa
Ewa Edström
Ordförande

Carina Lekare
SuppleantKassör
Pierre_red
Pierre Söderholm
Ledamot

Heli_Thomé_red
Heli Thomé
ViceOrdförande
Suzanne Rose-Oxelstål
Ledamot

Anna Linström
Anna Lindström
Ledamot
Anna Lindh Friberg
Anna Lindh
Ledamot

Merith Fröberg
SuppleantEwa har varit volontär på katthemmet sedan 2001. Hon arbetar som passansvarig volontär en dag i veckan och varannan söndag är hon på katthemmet och tar hand om besökare som vill adoptera katt från oss. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in hemlösa katter vi fått larm om. Efter ett uppehåll på sex år är det nu andra gången hon sitter i styrelsen för katthemmet. Hemma har hon fyra katter, alla från katthemmet. Till vardags arbetar hon som avtalsansvarig ombudsman på ett fackförbund.


Carina är uppväxt på landet med hund och katt, och har i dag 2 adopterade katter hemma. Hon upptäckte Stockholms katthem redan 2006 då hon adopterade katten Tessie, och är i dag volontär främst som värdinna, men även som kattskötare samt hjälper till på Café Katt annars så arbetar hon med support och programmering på ett företag som utvecklar tandvårdssystem.


Pierre är en sann djurvän men har för närvarande ingen katt. Uppvuxen i norra Roslagen för att vid sena tonåren flytta till Stockholm. Bor och seglar gärna i Stockholms skärgård. Jobbar med teknisk fastighetsförvaltning sedan många år och bidrar i styrelsen framförallt med den kompetensen. Försöker också hjälpa till på katthemmet med diverse sysslor.


Heli är civilekonom som har varit akuthem i många år. Hon är speciellt intresserad av akuthemsverksamheten och ekonomifrågorna. Hon gör hembesök hos personer som har anmält intresse för att bli akuthem och avlastar kassören med löpande arbete. Heli arbetar med offentliga upphandlingar och har en adopterad katt hemma.


Suzanne har varit volontär på Katthemmet sedan 2008. Är passansvarig varannan vecka och är Eventansvarig. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in katter som Katthemmet fått larm om. Nybliven pensionär. Har närmast varit administratör verksam inom läkemedelsindustrin i mer än 30 år. 2 katter adopterade från Stockholms Katthem ingår i hushållet. Har även varit ”pensionärshem” för några av Katthemmets katter.


Anna Lindström är en stor djurvän och har haft två katter under sin uppväxt, hon hittade till Katthemmet via filmbolaget Lucky Dogs och ett samarbete 2017. Började som volontär hösten 2020. Hon har tidigare varit marknadschef på Stockholms filmfestival, arbetat med PR- och marknadsföring få ett flertal olika filmbolag innan hon startade sitt egna bolag 2013.


Anna Lindh har varit akutkatthem åt Stockholms Katthem i några år, och just akuthemsverksamheten ligger henne varmt om hjärtat. Hon har alltid varit något av en crazy cat lady, läste tidigt de flesta kattböcker som finns och fick sin första katt när hon var 6 år. Under åren har det blivit många katter och favoritkattrasen är abessinier. Hon har fyra egna katter, där den äldsta är en hittekatt från Ekerö, det var där och då som intresset för hemlösa katter väcktes. Anna tycker om att fotografera och visst blir det en hel del kattbilder.


Merith har alltid älskat djur i (nästan) alla former och särskilt katter. Hon växte upp tillsammans med med en katt som nästan var som ett syskon. Efter att hon flyttat hemifrån var hennes första ”egna” katt en kompis halvskygga katt som Merith tog hand om under ett halvår när kompisen studerade utomlands. Efter det ligger skyggisar henne varmt om hjärtat. Idag har hon ingen egen katt men är sedan 2018 akuthem. Merith arbetar med strategisk verksamhetsutveckling inom socialtjänsten. 

Vi söker volontärer!

Kalendern för 2024 är här!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen