Meny

Let it be
Mint
Blondie (1)

Förtroendevalda

Katthemmets styrelse, verksamhetsåret april 2019 - mars 2020
Vill du komma i kontakt med Katthemmets styrelse sker det enklast genom att du skickar e-post till oss:ordforande@katthemmet.nu eller styrelse@katthemmet.nu

Årsmöte hålls 2020 den 21 mars kl 13.00 på Katthemmet.


Du kan också skriva till oss:
Stockholms Katthems styrelse
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA.

Porträttbild Frida (3)
Frida Hesselgren
Ordförande

Ewa
Ewa Edström
Vice ordförande
Ellinor Sigelfeldt
Ellinor Sigelfeldt
Ledamot
Anita Setterberg1
Anita Setterberg
Ledamot
Porträttbild Maki
Maki Fujita
Ledamot
Foto Kristina
Kristina Westvall
Kassör

Linda Kindstrand
Suppleant

Caroline Forsström
Suppleant


Frida är ny här på Katthemmet men har alltid haft katter hemma, varav flera adopterade bland annat från Stockholms katthem. Hon bor i Långbro med två barn, en trettonårig hittekatt och en norsk skogkatt. För närvarande är hon föräldraledig, annars arbetar hon som arbetschef i bygg- och anläggningsbranschen.


Ewa har varit volontär på katthemmet sedan 2001. Hon arbetar som passansvarig volontär en dag i veckan och varannan söndag är hon på katthemmet och tar hand om besökare som vill adoptera katt från oss. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in hemlösa katter vi fått larm om. Efter ett uppehåll på sex år är det nu andra gången hon sitter i styrelsen för katthemmet. Hemma har hon fyra katter, alla från katthemmet. Till vardags arbetar hon som avtalsansvarig ombudsman på ett fackförbund.


Maki var tidigare med i styrelsen under ett par mandatperioder och nu är det andra gången hon är tillbaka. Förra omgången var hon ansvarig för kalendern i ca 6 år från 2008 och jobbade också med att marknadsföra Katthemmet. Genomförde tillsammans med Ewa tex tunnelbane- och radiokampanjen. Hon har tyvärr inga katter just nu pga. lite för få kvadratmeter i lägenheten. Har varit akuthem åt många katter och gärna skyggisar. Arbetar idag som driftchef och har en bakgrund som marknadschef och projektledare.


Ellinor jobbar som jurist på Stockholms Universitet och har tidigare suttit med i styrelsen som suppleant med ansvar för juridiska frågor samt marknadsföring. Hon och hennes man var tidigare akuthem, men pga allergi var de tyvärr tvungna att sluta. Så nu bidrar hon genom styrelsearbete istället och får mysa med katterna på plats istället!Anita haft alla möjliga djur under åren, allt från urtidskryp till hästar. Hon har inga egna katter hemma just nu. Däremot är hon gärna akuthem åt kattfamiljer, men det är alltid svårt när de ska lämnas tillbaka. Anita är ansvarig volontär en kväll varannan vecka, hon är engagerad i Café Katt med bakning och diverse fixande på café-dagen. Hon hjälper även till att utbilda nya volontärer. Utbildning och rutinbeskrivningar ligger Anita varmt om hjärtat. Anita har arbetat inom akutsjukvård i många år och arbetar nu centralt administrativt på sjukhus. 


Caroline har tidigare arbetat som volontär på katthemmet. Hon har haft katt sedan unga år och bor idag med sin treåriga katt i en tvåa i Vallentuna. Hon har i många år engagerat sig ideellt - både för miljöfrågor, katter och orangutanger. Just katter ligger henne såklart extra varmt om hjärtat. Caroline brinner för det skrivna ordet och till vardags arbetar hon som marknadsassistent på ett av Sveriges populäraste besöksmål.


Linda har haft katt i alla år sedan hon var liten. Den sista katten blev 19år och pga en allergisk sambo så blir det inga fler katter hemma nu. Därför tycker hon att hon hittat Win - Win när hon nu kan både gosa med katter och hjälpa de nödställda utan att ta hem någon.
Linda är volontär en kväll varannan vecka. Till vardags är Linda systemansvarig och teamcoach på Handelsbanken IT.


Kristina har nästan alltid haft katt i sin närhet, nu bor skyggisen Tisse hos henne. På Katthemmet arbetar hon som volontär plus att hon kör hem katter till nya hem.Vi söker volontärer!

En vädjan till våra besökare.

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen