Meny

Ramon (3)_red
Tasman o Timor
Korvens dotter (2)_red

Förtroendevalda

Katthemmets styrelse, verksamhetsåret april 2020 - mars 2021
Vill du komma i kontakt med Katthemmets styrelse sker det enklast genom att du skickar e-post till oss:ordforande@katthemmet.nu eller styrelse@katthemmet.nu


Du kan också skriva till oss:
Stockholms Katthems styrelse
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA.

Sarah2_liten
SaraNodbrant
Ordförande
Carina Lekare
Ledamot
Ewa
Ewa Edström
Vice ordförande
Pierre_red
PierreSöderholm
Ledamot

Heli_Thomé_red
Heli Thomé
Ledamot
Foto Kristina
Kristina Westvall
Kassör

Alexandra_red_liten
AlexandraMaciaga
Ledamot

 Anita Setterberg1
AnitaSetterberg
Suppleant
Anna Linström
Anna Lindström
Suppleant
Monika_Gyllander_liten
MonicaGyllander
Suppleant


Foto saknas


Patrick Henriksen
Suppleant


Sarah började som volontär på katthemmet 2015 i samma veva som hon adopterade sin katt Scarlett därifrån och har sedan dess varit där varannan vecka med några få undantag. Sedan 2018 är hon även passansvarig. Hon är uppvuxen med katter och har alltid haft en stor kärlek till djur och då katter i synnerhet. Till vardags arbetar hon som bolagsjurist på ett konsultmäklarbolag och i samband med att hon nyligen flyttade till ett hus i Huddinge har hon upptäckt ett odlar- och trädgårdsintresse, som hon numera gärna lägger sin fritid på att utforska.


Ewa har varit volontär på katthemmet sedan 2001. Hon arbetar som passansvarig volontär en dag i veckan och varannan söndag är hon på katthemmet och tar hand om besökare som vill adoptera katt från oss. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in hemlösa katter vi fått larm om. Efter ett uppehåll på sex år är det nu andra gången hon sitter i styrelsen för katthemmet. Hemma har hon fyra katter, alla från katthemmet. Till vardags arbetar hon som avtalsansvarig ombudsman på ett fackförbund.


Carina är uppväxt på landet med hund och katt, och har i dag 2 adopterade katter hemma. Hon upptäckte Stockholms katthem redan 2006 då hon adopterade katten Tessie, och är i dag volontär främst som värdinna, men även som kattskötare samt hjälper till på Café Katt annars så arbetar hon med support och programmering på ett företag som utvecklar tandvårdssystem.


Anita haft alla möjliga djur under åren, allt från urtidskryp till hästar. Hon har inga egna katter hemma just nu. Däremot är hon gärna akuthem åt kattfamiljer, men det är alltid svårt när de ska lämnas tillbaka. Anita är ansvarig volontär en kväll varannan vecka, hon är engagerad i Café Katt med bakning och diverse fixande på café-dagen. Hon hjälper även till att utbilda nya volontärer. Utbildning och rutinbeskrivningar ligger Anita varmt om hjärtat. Anita har arbetat inom akutsjukvård i många år och arbetar nu centralt administrativt på sjukhus. 


Kristina har nästan alltid haft katt i sin närhet, nu bor skyggisen Tisse hos henne. På Katthemmet arbetar hon som volontär plus att hon kör hem katter till nya hem.


Aleksandra har varit volontär på katthemmet sedan 2018. Hon arbetar med bildbehandling och är en utbildad personalvetare. Hemma har Aleksandra en tolvårig hittekatt som kom tillsammans med henne från Polen. På fritiden tycker Aleksandra om att gå på promenad med katten i koppel och att titta på TEDtalks. 


Pierre har haft katt i omgångar men är för tillfället ”kattlös”, men han är anmäld som akuthem om det skulle behövas. Pierre är uppvuxen i roslagen men bor nu på Ingarö och jobbar med teknisk förvaltning på Nacka Drift & Skötsel.


Heli är civilekonom som har varit akuthem i många år. Hon är speciellt intresserad av akuthemsverksamheten och ekonomifrågorna. Hon gör hembesök hos personer som har anmält intresse för att bli akuthem och avlastar kassören med löpande arbete. Heli arbetar med offentliga upphandlingar och har en adopterad katt hemma. 


Anna är en stor djurvän och har haft två katter under sin uppväxt, hon hittade till Katthemmet via filmbolaget Lucky Dogs och ett samarbete 2017. Började som volontär hösten 2020. Hon har tidigare varit marknadschef på Stockholms filmfestival, arbetat med PR- och marknadsföring få ett flertal olika filmbolag innan hon startade sitt egna bolag 2013.


Monika har ett stort djurintresse och på Katthemmet vill hon göra nytta för att hjälpa hemlösa katter. Monika är suppleant i styrelsen och fokuserar på IT-frågor, ett område som hon ägnar sig åt i sitt dagliga arbete. Monika har haft katter i sin närhet under många år och sedan några år har hon också en egen katt.Vi söker volontärer!

Vill du hjälpa oss i vår styrelse?

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen