Meny

Vanilla Ice
Nicolai
IMG_5481

Förtroendevalda

Katthemmets styrelse, verksamhetsåret april 2020 - mars 2021
Vill du komma i kontakt med Katthemmets styrelse sker det enklast genom att du skickar e-post till oss:ordforande@katthemmet.nu eller styrelse@katthemmet.nu


Du kan också skriva till oss:
Stockholms Katthems styrelse
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA.

Sissi Hagald_liten
Sissi Hagald
Ordförande
Carina Lekare
Ledamot
Ewa
Ewa Edström
Vice ordförande
Pierre_red
PierreSöderholm
Ledamot

Heli_Thomé_red
Heli Thomé
Ledamot
Foto Kristina
Kristina Westvall
Kassör
Alexandra_red_liten
AlexandraMaciaga
Ledamot

 Anne-Marie Zetterqvist_liten
Anne-Marie Zetterqvist
Suppleant

Anna Linström
Anna Lindström
Suppleant
Rickard Ternström
Rickard Ternström
SuppleantSissi har alltid haft djur i sitt liv och kan inte tänka sig vara utan. Missar har helt klart dominerat, men även Schäferhundar då hennes man var hundförare inom polisen, liksom häst och papegoja under uppväxten. Numera har hon en mycket pratsam siames och en ung burmes. Sissi är jurist i underhållningsbranschen med betoning på musik och media. Mer om henne kan hittas på linkedIn: https://www.linkedin.com/in/sissi-hagald-4024145/


Ewa har varit volontär på katthemmet sedan 2001. Hon arbetar som passansvarig volontär en dag i veckan och varannan söndag är hon på katthemmet och tar hand om besökare som vill adoptera katt från oss. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in hemlösa katter vi fått larm om. Efter ett uppehåll på sex år är det nu andra gången hon sitter i styrelsen för katthemmet. Hemma har hon fyra katter, alla från katthemmet. Till vardags arbetar hon som avtalsansvarig ombudsman på ett fackförbund.


Carina är uppväxt på landet med hund och katt, och har i dag 2 adopterade katter hemma. Hon upptäckte Stockholms katthem redan 2006 då hon adopterade katten Tessie, och är i dag volontär främst som värdinna, men även som kattskötare samt hjälper till på Café Katt annars så arbetar hon med support och programmering på ett företag som utvecklar tandvårdssystem.


Anita haft alla möjliga djur under åren, allt från urtidskryp till hästar. Hon har inga egna katter hemma just nu. Däremot är hon gärna akuthem åt kattfamiljer, men det är alltid svårt när de ska lämnas tillbaka. Anita är ansvarig volontär en kväll varannan vecka, hon är engagerad i Café Katt med bakning och diverse fixande på café-dagen. Hon hjälper även till att utbilda nya volontärer. Utbildning och rutinbeskrivningar ligger Anita varmt om hjärtat. Anita har arbetat inom akutsjukvård i många år och arbetar nu centralt administrativt på sjukhus. 


Kristina har nästan alltid haft katt i sin närhet, nu bor skyggisen Tisse hos henne. På Katthemmet arbetar hon som volontär plus att hon kör hem katter till nya hem.


Aleksandra har varit volontär på katthemmet sedan 2018. Hon arbetar med bildbehandling och är en utbildad personalvetare. Hemma har Aleksandra en tolvårig hittekatt som kom tillsammans med henne från Polen. På fritiden tycker Aleksandra om att gå på promenad med katten i koppel och att titta på TEDtalks. 


Anne-Marie Zetterqvist är ny suppleant i styrelsen Stockholms katthem från april 2022. Hon bor på Södermalm tillsammans med två honkatter, Flor och Intenzo. Hon har ett stort djurintresse med förstås inriktning särskilt mot katter, är mycket intresserad av katter i stort, deras välmående och god hälsa med respekt för deras behov av att få vara kattdjur. Hon kommer ägna särskilt intresse mot katthemmets volontärsarbete som är ett mycket viktig inslag i vår verksamhet som katthem förstås tillsammans med hela styrelsen.  


Pierre har haft katt i omgångar men är för tillfället ”kattlös”, men han är anmäld som akuthem om det skulle behövas. Pierre är uppvuxen i roslagen men bor nu på Ingarö och jobbar med teknisk förvaltning på Nacka Drift & Skötsel.


Heli är civilekonom som har varit akuthem i många år. Hon är speciellt intresserad av akuthemsverksamheten och ekonomifrågorna. Hon gör hembesök hos personer som har anmält intresse för att bli akuthem och avlastar kassören med löpande arbete. Heli arbetar med offentliga upphandlingar och har en adopterad katt hemma. 


Anna är en stor djurvän och har haft två katter under sin uppväxt, hon hittade till Katthemmet via filmbolaget Lucky Dogs och ett samarbete 2017. Började som volontär hösten 2020. Hon har tidigare varit marknadschef på Stockholms filmfestival, arbetat med PR- och marknadsföring få ett flertal olika filmbolag innan hon startade sitt egna bolag 2013.


Monika har ett stort djurintresse och på Katthemmet vill hon göra nytta för att hjälpa hemlösa katter. Monika är suppleant i styrelsen och fokuserar på IT-frågor, ett område som hon ägnar sig åt i sitt dagliga arbete. Monika har haft katter i sin närhet under många år och sedan några år har hon också en egen katt.


Rickard är uppvuxen i Stockholm. Han har haft katt tidigare, men har ingen just nu. Han har varit volontär som kattskötare sedan hösten 2020. Hjälper även till med lite av varje på katthemmet.


Vi söker volontärer!

Att adoptera katt från oss!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen