Meny

Variant 8 mars 223_redigerad-1
Eve och Malva
IMG_5481

Förtroendevalda

Katthemmets styrelse, verksamhetsåret april 2022 - mars 2023
Vill du komma i kontakt med Katthemmets styrelse sker det enklast genom att du skickar e-post till oss: ordforande@katthemmet.nu eller styrelse@katthemmet.nu


Du kan också skriva till oss:
Stockholms Katthems styrelse
Skurusundsvägen 159
131 46 NACKA.

Ewa
Ewa Edström
Ordförande
Carina Lekare
Suppleant

Suzanne Rose-Oxelstål
Kassör
Katariina Arrhén
Ledamot
Heli_Thomé_red
Heli Thomé
ViceOrdförande
Max Sundell
Suppleant


Merith Fröberg
Sekreterare
Susanne Krutrök Åfors
Suppleant


Ewa har varit volontär på katthemmet sedan 2001. Hon arbetar som passansvarig volontär en dag i veckan och varannan söndag är hon på katthemmet och tar hand om besökare som vill adoptera katt från oss. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in hemlösa katter vi fått larm om. Efter ett uppehåll på sex år är det nu andra gången hon sitter i styrelsen för katthemmet. Hemma har hon fyra katter, alla från katthemmet. Till vardags arbetar hon som avtalsansvarig ombudsman på ett fackförbund.


Carina är uppväxt på landet med hund och katt, och har i dag 2 adopterade katter hemma. Hon upptäckte Stockholms katthem redan 2006 då hon adopterade katten Tessie, och är i dag volontär främst som värdinna, men även som kattskötare samt hjälper till på Café Katt. Hon arbetar med support och programmering på ett företag som utvecklar tandvårdssystem.


Heli är civilekonom som har varit akuthem i många år. Hon är speciellt intresserad av akuthemsverksamheten och ekonomifrågorna. Hon gör hembesök hos personer som har anmält intresse för att bli akuthem och avlastar kassören med löpande arbete. Heli arbetar med offentliga upphandlingar och har en adopterad katt hemma.


Suzanne har varit volontär på Katthemmet sedan 2008. Är passansvarig varannan vecka och är Eventansvarig. Utöver det brukar hon åka ut och fånga in katter som Katthemmet fått larm om. Nybliven pensionär. Har närmast varit administratör verksam inom läkemedelsindustrin i mer än 30 år. 2 katter adopterade från Stockholms Katthem ingår i hushållet. Har även varit ”pensionärshem” för några av Katthemmets katter.


Merith har varit akuthem sedan 2018 och har två egna katter som adopterade från Katthemmet. Merith arbetar med strategisk verksamhetsutveckling inom socialtjänsten. 


Susanne är både volontär och volontärsamordnare på Katthemmet. Hon är också engagerad som volontärsamordnare på Stiftelsen 1000 möjligheter. Susanne har en lång bakgrund inom kommunikation och arbetar idag som PR-konsult i egen verksamhet. Har tidigare adopterat katter från Solgläntan och Akutgruppen och hittade till Stockholms Katthem 2020.


Max är IT-konsult och har tidigare varit IT-ansvarig. Han adopterade katten Bosse 2022 och började kort därefter på Katthemmet. Han är idag volontär och jobbar som kattskötare två dagar i månaden samt hjälper till med IT-infrastrukturen för Katthemmet.


Katariina är uppvuxen i Finland och jobbar som redovisningskonsult. Hon har även jobbat som volontär på Katthemmet sedan 2023. Katariina är en riktig djurvän och har tre sibiriska katter hemma. Hon han också ett stort bilintresse och gillar att basta.


Att adoptera katt från oss

Vill du bli volontär på Katthemmet?

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen