Meny

Valberedningen_förstasidan

Valberedningen

Är du intresserad av att sitta i Stockholms Katthems styrelse?

Stockholms Katthem leds av en arbetande styrelse som inte är rädd för att kavla upp ärmarna men den dagliga verksamheten drivs av verksamhetsansvarig djurvårdare tillsammans med ytterligare fyra heltidsanställda – som rapporterar till styrelsen – och ett stort antal volontärer.

Nu söker valberedningen kandidater att presentera som valbara ledamöter vid årsmötet i mars 2024. Tidigare erfarenhet av styrelsearbete är uppskattat, men inget krav. Många olika kompetenser behövs, och vi söker specifikt någon med erfarenhet från ekonomisk redovisning som kan tänka sig att vara föreningens kassör.

Styrelsen sammanträder ungefär en gång per månad med uppehåll under sommaren, och det finns möjlighet att delta via teams eller liknande. Utöver mötena bör man kunna avsätta i snitt 3-4 timmar per vecka (ibland mer, ibland mindre) för arbete för Katthemmet. 

Varje år får mellan 300 och 400 hemlösa katter ett eget hem genom Stockholms Katthem. Skulle du vilja vara en del av detta och vill veta mer? Mejla oss på valberedning@katthemmet.nu

Att adoptera katt från oss

Vill du bli volontär på Katthemmet?

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen