Meny

Valberedningen_förstasidan

Valberedningen

Kan du tänka dig att bidra till Katthemmet genom att sitta i styrelsen?

 

Som ideell verksamhet är vi helt beroende av frivilliga insatser från kattvänner.

Nu undrar Föreningen Stockholms Katthems valberedning om du kan tänka dig att engagera dig i styrelsen? Vi söker ledamöter och suppleanter som ska tillträda vid årsmötet i mars 2023.

Vi har en arbetande styrelse som inte är rädd för att kavla upp ärmarna, men den dagliga verksamheten drivs av verksamhetschefen som rapporterar till styrelsen. I snitt ca 3 - 4 timmar per vecka (ibland mer, ibland mindre) bör man kunna avsätta för arbete för Katthemmet, även mellan styrelsemötena som hålls ca en gång per månad (med sommaruppehåll). 


Många olika kompetenser behövs, men det viktigaste är att man är beredd att ge av sin tid och att man brinner för att hjälpa hemlösa katter. Ingen ersättning utgår, men det kanske kan kompenseras av umgänge med mysiga katter och trevliga kollegor 😺.


Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av styrelsearbete, t ex i en idrottsförening eller bostadsrättsförening eller kanske via arbetet (men det är inget krav).

Vi eftersträvar även en jämnare könsfördelning, och just nu har vi en övervikt av kvinnor i styrelsen.

Är du intresserad och vill veta mer? Maila oss på valberedning@katthemmet.nu . Vi vill ha kontakt med dig som kan vara intresserad nu eller i framtiden, eller bara är nyfiken på att veta mer om vad styrelsearbete innebär (om du inte har tidigare erfarenhet).

Om du inte själv kan tänka dig detta får du gärna höra dig för bland vänner och bekanta, om du känner någon du tror är lämplig.

 


Vi söker volontärer!

Är du nyfiken på styrelsearbete?

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen