Meny

Ablah
Korvens dotter (2)_red
Keaton (1)_red

Sponsring

Som ideell förening är vi helt beroende av generösa privatpersoner och företag. Därför erbjuder vi möjligheten att sponsra ett kattrum, antingen på en avdelning eller i vår karantän, eller en hel avdelning.
 
För en privatperson kostar det 5000 kr att sponsra ett kattrum i 12 månader och för ett företag är priset 10 000 kr. Man kan också sponsra en avdelning, vilket kostar 10 000 kr för 12 månader, både för företag och privatpersoner. Dessa pengar går främst till foder, kattsand, mediciner och veterinärvård som är de stora posterna på utgiftssidan. 

Det finns totalt 35 sponsringsbara "kattrum" (inkl. veterinärrummet samt 6 karantänrum) och 6 avdelningar (inkl. karantänen). 

Tänk på att man kan gå ihop några stycken och dela på en sponsring :-)

Om du/ni/ditt företag är intresserade av att sponsra ett rum eller avdelning, skicka ett mail till  sponsring@katthemmet.nu När vi kommit överens om vilket utrymme sponsringen ska avse behöver vi veta vilken text du vill ha på din sponsorskylt. Pengarna sätter du sedan in på vårt bankgirokonto 900-1793. Inbetalningen ska märkas med "Sponsring X", där X motsvarar rumsnr eller avdelningens namn. Vi lägger då upp dig/er eller företaget i listan över sponsorer samt sätter upp en skylt med den av er valda texten i anslutning till ditt sponsrade utrymmet.

Även annan form av sponsring är naturligtvis lika välkommen. Vid intresse, skicka ett mail till sponsring@katthemmet.nu.

Att adoptera katt från oss

Äntligen sommar!

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen